Boekhandel Louis Tinner, www.louistinner.nl, e-mail: info@louistinner.nl, laat een bericht achter in ons gastenboek

maandag 4 augustus 2008

Deventer 2008







Het was een beetje jammer dat we in de stromende regen moesten inpakken, maar verder was het weer een geslaagde boekenmarkt in Deventer dit jaar. Volgens de VVV van Deventer 130.000 bezoekers, 10.000 meer dan vorig jaar.




Tot onze vreugde konden we iemand die nog maar pas John Irving ontdekt had aan een groot deel van z'n oeuvre helpen. Iemand anders zocht de hele dag naar Harry Mulisch' debuutroman Archibald Strohalm en vond die bij ons ('De hele dag zie ik hem nergens, en jullie hebben er zelfs twee!'). We konden ook iemand helpen aan haar eerste boek voor de komende overwintering te Spanje ('Nu hoef ik er nog maar 19, want ik moet er wel het hele jaar mee doen'). En van de negen boeken die we bij ons hadden van good old Betty Mahmoody (van de klassiekers 'Uit liefde voor mijn kind' en 'In een sluier gevangen') zijn er toch maar mooi weer acht verkocht. Wie had dat gedacht!

Helaas deze keer geen Martin Ros Citaat v/d Dag want Martin Ros is, in elk geval aan onze kraam, niet gesignaleerd. Volgende markt, komende zaterdag in Zierikzee (allen daarheen!), nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Geen opmerkingen:

Archief

Boekhandel Louis Tinner