Boekhandel Louis Tinner, www.louistinner.nl, e-mail: info@louistinner.nl, laat een bericht achter in ons gastenboek

donderdag 3 juli 2008

Boekhandel Louis Tinner


Boekhandel Louis Tinner verkoopt tweedehands boeken op boekenmarkten en via internet en organiseert twee keer per jaar een boekenmarkt in Schiedam. De boekhandel is genoemd naar Louis Tinner, de onorthodoxe bibliothecaris/boekhandelaar uit een tweetal boeken van Herman Brusselmans (links op de foto). Op boekenmarkten waar het nét iets te rustig is, voelen wij ons soms net Louis Tinner. Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen: info@louistinner.nl.

Drijvende krachten achter de boekhandel zijn Maurice Janssen en Jochen van Barschot.



Maurice Janssen (34) woont in Tilburg. Na zijn studie journalistiek was hij enige tijd boekverkoper en informatiespecialist. Tegenwoordig is hij freelance journalist/tekstschrijver voor Quint Tekst en Foto. Hij leest onder andere Evelyn Waugh, Frank Westerman, W.F. Hermans, Tom Lanoye, Douglas Coupland en Iain Banks.












Jochen van Barschot (32) woont in Rotterdam. Na zijn studie journalistiek ging hij werken op de economieredactie van NRC Handelsblad. Hij studeerde ook nog politicologie. Hij draait plaatjes bij Radio Schiedam. Hij leest onder andere Louis Paul Boon, Herman Brusselmans, T.C. Boyle, Tom Wolfe, Arthur Japin en John Steinbeck.

1 opmerking:

Unknown zei

Hallo heren,

Leuke site om te lezen en nu weten we ook wanneer jullie allemaal boekenmarkt hebben en waar.

Mariëtte

Archief

Boekhandel Louis Tinner